YENİKAPI’DA ESNAF YERİNİ ALDI

Yenikapı Etkinlik Alanında düzenlenen Erzurum Günleri start verdi. Özellikle öğlen saatlerinde hareketlenen etkinlik alanına ilgi üst düzeydeydi. Erzurum’dan gelen esnafta stantlarına yerleşti.

Yayın: 19 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 19.10.2024 20:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Erzurum Günlerinin il günü olmasına rağmen etkinlik alanı doldu taştı. Misafirlerine görsel şölen sunan Erzurum Günlerinden en büyük ilgiyi tarihi eserlerin minyatürleri ve yöresel yiyecekler gördü. İlgi Erzurum’dan gelen esnafı önemli ölçüde memnun etti. Civil peynir, Cağ Kebap ve Kadayıf Dolması stantlarına akın akın alış veriş yapmaya giden Erzurumlular, bol bol alış veriş yaparak alanı gezdiler. Alanda Erzurum’un tarihi görselleriyle bol bol fotoğraf çekilen misafirlerin duygusal anlar yaşadığı, Erzurum’dan 1250 km uzaklıkta İstanbul’da memleket hasretiyle yanan insanların bu sayede hasret giderdiklerini belirttiler.

İlgiden dolayı memnuniyetlerini gizlemeyen esnaf; 4 gün sürecek olan etkinliğin ilk günkü gibi devam etmesi durumunda İstanbul’dan memnun ayrılacaklarını ifade ederek, bütün Erzurumluları stantlara davet ettiler.

 

Alanda gerçekleşen görsel şölenler, yerel sanatçı konserleri ise alış verişini noktalayan katılımcılara eğlenme ve dinlenme imkanı sunuyor.

       

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732