AK Partili Belediye Başkanı Savcı Sayan: İstanbul Kudüs'tür, İşgal Etmek İstiyorlar

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan,"İstanbul seçimini bir başkanlık seçimi olarak görmeyin. İstanbul Kudüs'tür. Hakim güçler İslam'ın iki başkentini işgal etmek istiyorlar. " dedi.

Gündem Yayın: 10 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2019 18:43:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul seçimlerinin 23 Haziran'da tekrarlanmasına karar verdi. Seçimlere ilişkin açıklama yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İstanbul'un işgal edilmek istendiğini söyledi.

YSK'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini yenileme kararının ardından Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"SEÇİM İŞİN KILIFI"

"İstanbul seçimini bir başkanlık seçimi olarak görmeyin.. İstanbul Kudüs'tür... Hakim güçler İslam'ın iki başkentini işgal etmek istiyorlar. Oyun bunun üzerine kurulmuş. Seçim işin kılıfı..."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.