MEVLÜT ÖZTEKİN'DEN CHP' MECLİS ÜYESİNE TOKAT GİBİ CEVAP

Kağıthane Belediyesi Eylül ayı ilk Meclis toplantısına Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in öncülüğünde gerçekleştirdi.

Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 13:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Meclis gündemi, konuşmaları öncesi meclis başkanlığı yapan Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, meclis üyelerine gündem dışı konuşmak isteyen var mı diyerek, gündem dışı konuşmak isteyen meclis üyelerini kürsüye davet etti. Kürsüye konuşmasını yapmak için ilk çıkan Cumhuriyet Halk partili Kağıthane belediyesi meclis üyesi, Mustafa Yasa konuşmasında, kağıthane’nin kentsel dönüşümü ile ilgili konuştuğu sırada, ağzından çıkan cümleler ile kendi ayağına sıktığını farkına varmadan şu ifadelere yer verdi. Yasa, Kağıthane de önceleri 33 kata kadar ruhsat veren belediye şimdilerde 15 kata kadar indi burada olan rant ile, Kağıthane’li vatandaşlara nasıl kentsel dönüşüm projeleri sunacaksınız. İfadesi ile kendi ayağına sıktı.
 
Bu konuşma üzerine meclis başkanı ve Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin konuşmayı yapan CHP'li meclis üyesi Mustafa Yasa’ya, Musta Bey bu rant diye bahsettiğiniz nasıl bir rant olabilir diyerek sözlerini şöyle sürdürdü bir kere kağıthane'de daha önceleri 33 kata kadar verilen ruhsatın bugün 15 kata düşürülmesinde nasıl bir rant elde edebiliriz. Bu söylediğinizin tam tersini iddia ediyor olsaydınız, ozaman haklı olabilirdiniz. Diyerek CHP'li meclis üyesi Mustafa yasaya siyasi bir ders verip ve konuya olan hakimsizliği nedeniyle siyaseten bozguna uğrattı.
 
BU SİYASİ BASİRETSİZLER İLE CHP KAĞITHANE’DE “YEM YEŞİLDAĞ” OLSA ÇOK FAZLA “YASA’ MAZ
 
Kağıthane CHP'de bu siyasi basiretsizliğin başına çeken İlçe Başkanı Cihan ilim Yeşildağ’ın Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanlığı seçimlerinde, değişime karşı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'na destekleyip sükutu hayale uğramış ve ardından İstanbul İl başkanlığı seçimlerinde ise mevcut il başkanı Özgür Çelik'in rakibinden yana olarak aynı hüsrana uğramıştı. Bu basiretsiz lik dizisi Kağıthane Cumhuriyet Halk partisi'nde, uzun zamandır kalıtsal bir vaka olsa gerek, geçtiğimiz yerel seçimlerde’de CHP İlçe başkanı’nın iş bilmezliği ve siyasi basiretsizliği ile bir arpa boyu dahi yol alınamayacağını gösterdi. 
 
 
ÖZEL Haber.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732