Kucak dansı yapan Gülşen: Canım çok sıkılmıştı,
Son zamanlarda giydiği kıyafetlerle gündeme gelen Gülşen, kucak dansı ile ilgili ilk kez konuştu. Gülşen, "Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi htim. Sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?" ifadelerini kullandı.
Gündem
Yayın: 22 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 22.03.2022 13:41:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

Türk pop müziğinin en çok tartışılan kadın sanatçılarından biri olmayı başaran Gülşen, sahnede giydiği cesur kıyafetlerin ardından geçtiğimiz haftalarda konserde bir konuğunun kucağına oturması nedeniyle bir anda magazin gündeminin en çok konuştuğu isim haline geldi. Gülşen, olayın ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.
SAHNEDE SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Gülşen önceki gün Ataşehir'de sahne aldı. Konserini verdiği sırada kısa bir konuşma da yapan Gülşen, hakkındaki eleştirilere cevap verdi.
"CANIM SIKILMIŞTI, NE VAR BUNDA?"
Sahnede anlık gelişen bir durum yaşandığını belirten Gülşen, "En son sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi him, sonra da arkadaşımın kucağına oturdum" ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
İlginizi Çekebilir