İsmet Yıldırım’dan Ümraniyespora Destek

"Ülkemizin dev kulüplerinin yanında Ümraniyespor’u daha sık görmeye, daha çok duymaya başladık."

Yayın: 04 Şubat 2022 - Cuma - Güncelleme: 04.02.2022 12:11:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Ümraniyespor Kulüp Başkanı Tarık Aksar geceye katılım sağladı. 

Kulüp Gecesine katılım sağlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım konuşmasında şu sözlere yer verdi;

“Bildiğiniz üzere Ümraniyespor bugüne kadar elde ettiği başarıları ile hepimizi gururlandırdı.
Ülkemizin dev kulüplerinin yanında Ümraniyespor’u daha sık görmeye, daha çok duymaya başladık. Şüphesiz bu durum, şans eseri ortaya çıkmadı. Her başarı arkasında bir hikaye biriktirir. Bizim de Ümraniyespor ile
böyle bir hikayemiz var. Çalışmak! İnanç! Ve daima destek! Bu üçü birleştiğinde
ortaya inanılmaz bir motivasyon çıkıyor.”

 “Bu enerji beraberinde kupaları,
madalyaları, ve türlü başarıları getiriyor. Bunu üç sac ayağı gibi düşünebiliriz. İşte bugünkü toplanma vesilemiz bu üç sac ayağından biri olan destektir.” dedi ve şu şekilde devam etti;

“Destek; kimi zaman soğuk tribünlerde bağırmak, kimi zaman, 90 dakika boyunca aynı futbolcular gibi ter dökmek, kimi zaman ise maddi olarak elini taşın altına koymaktır. Ümraniye Belediyesi olarak kulübümüze her alanda ve her fırsatta destek oluyoruz. Bu destekte sizleri de yanımızda görmek bizi mutlu ettiği gibi inanıyorum ki kulübümüze de moral olarak geri dönüyor. Ümraniyespor şu an zaten ligde lider konumunda. Duamız o ki aynı böyle bir  buluşmayı kulübümüz Süper Lig’e çıktıktan sonra da organize ederiz. Bugün destek için nasıl toplandıysak o gün de inşallah bu desteğin neticesini kutlamak için buluşuruz. Ümraniyespor’un ligin kalan kısmında sakatlıklardan uzak, seri galibiyetlerle şampiyonluğa ulaşmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

Üç ayların başlangıcına bağlanan bu gecede İsmet Yıldırım Regaip Kandilinin tüm müslüman alemine hayırlar getirmesini ifade etti. 

“Bu anlamlı geceye teşrif ettiğiniz için
ve desteklerinizden ötürü canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, Manevi rahmet iklimi etrafımızı saran üç aylarımızın
hayırlara vesile olması duası ile, kulübümüzde emeği olup ahirete irtihal eden yöneticilerimize Allah’tan rahmet diliyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı ve Ümraniyespor Kulübü oyuncularıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.