İMAMOĞLUNUN KAĞITHANE NİN SEVİLEN SİYASETÇİSİ LİDER PARLAKYILIDIZI KAZANMA HAMLESİ

Kağıthane'nin genç dinamik ve çalışkan ve sevilen siyasetçilerinden olan Deva Partisi Kağıthane İlçe kurucusu ve eski ilçe başkanı lider Parkyıldız’a Ağaç AŞ.de görev.

Siyaset Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 22:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kağıthane'nin sevilen genç dinamik ve çalışkan siyasetçilerinden liderpark Yıldız’ı dahada parlayacak. Siyasi hayatına AK parti'de başlayan Park Yıldız Has Parti'nin kapanarak AK Parti ile birleşmesinin ardından kısa bir süre AK parti'de siyaset yaptı. Ardından, yeni kurulmakta olan Deva Partisi ile Parti kurucuları arasına girerek Kağıthane İlçe başkanlığı görevini üstlendi.

Siyasi hayatı sürecinde yapmış olduğu çalışmaları ve başarıları ile kağıt anneler üzerin dikkatini çekmiş olmanın yanı sıra Cumhuriyet Halk partili yöneticilerinde dikkatini çekmiş.

Parkyıldız'ın geçtiğimiz 2023 yerel seçimlerinde, kurucusu olduğu, ilçe başkanlığını yürüttüğü Deva Partisi ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Yapılan 2023 yerel seçimleri'nde ise lider Akyıldız mensubu olduğu Parti yönetimi ile İstanbul'un kaybedilmemesi gerektiğini dair görüş bildirdi. Cumhur ittifakı adayı karşısında olan minnet ittifakı adayı, Ekrem imamoğlu'na karşı başka bir aday çıkartılmaması aksi takdirde İstanbul'da oyların dahada fazla parçalanmaması ve bölünmemesi gerektiği görüşünü yineledi.

Parkyıldız'ın birleşerek güçleniriz düşüncesini savunarak, yerel seçimlerde Cumhur ittifakının karşısında en güçlü aday olan sen İmamoğlu'na maddi manevi destekleyeceğini belirtilerek partisinden de istifa etti. Yerel seçimler öncesi görevinden istifa eden millet Park Yıldız İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinde Ekrem imamoğlu'nu kağıthane'de şehit CHP'nin adayı olan Tonguç çobanı maddi ve manevi destekledi.

KAĞITHANE CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TONGUÇ ÇOBAN VE EKREM İMAMOĞLU'NDAN LİDER PARKYILDIZ'A VEFA GÖSTERGESİ

Kağıthane'nin sevilen başarılı genç siyasetçilerinden olan lider Park ettiğimiz seçim süreçlerinde de göstermiş olduğu performansın kağıthaneliler dışında CHP yöneticileri tarafından da takdir ile karşılanmış, ve yerel seçimler sürecinde İmamoğlu ve Kağıthane Cumhuriyet Halk Partisi adayı tanıdıkça bana vermiş olduğu destekten dolayı lider Park yıldızı vefa göstererek, İBB Ağaç AŞ.de yönetim kurulu üyeliği vererek, genç ve başarılı siyasetçiye hem vefa hemde siyaseten kazanmak için İBB bünyesinde görev verildi. Kağıthane’nin Başarılı siyasetçi Lider Parkyıldız’a Gazetemiz adına başarılar dileriz.

Özel:Haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732