Ege Denizi'nin Datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
AFAD'ın verilerine göre, Ege Denizi'nin Datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde ise Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.
Gündem
Yayın: 26 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 26.06.2020 23:15:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 22.36'da Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 25,69 kilometre derinlikte olduğu ve Muğla'nın Datça ilçesine 123 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi.
AFAD AÇIKLAMA YAPTI
AFAD, depremi sosyal medya hesabından duyurarak, "Ege Denizi'nde Datça açıklarında saat 22.36'da 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
SABAH SAATLERİNDE DE MANİSA'DA DEPREM OLMUŞTU
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde saat 10.21'de 5,5 büyüklüğünde deprem kaydedilmişti. Deprem, yerin yaklaşık 9,29 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
Yorumlar (0)
İlginizi Çekebilir