Denizli'de Eski Eşi ve Erkek Arkadaşına Kurşun Yağdıran Şahıs İntihar Etti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir şahıs, eski eşi ve erkek arkadaşına sokak ortasında kurşun yağdırdıktan sonra 2 sokak ileride intihar etti.

Yaşam Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 16:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, ağır yaralanan kadının hayati tehlikesi devam ediyor. Olayla ilgili çalışmalar sürüyor.

Olay, saat 14.00 sıralarında Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Atalar Mahallesi 1344 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir süre önce boşandığı eski eşi ve eski eşinin erkek arkadaşını takip eden H.Ö., yanında getirdiği uzun namlulu silahla rastgele ateş etti. Çocuğunun gözü önünde kurşunların hedefi olan kadın ve erkek arkadaşı E.Ü. kanlar içinde yerde kaldı. Olay yerinden kaçan saldırgan, 2 sokak ileride aynı silahla intihar etti.

ÇEVREDE BULUNANANLAR ÇOCUĞU SAKİNLEŞTİRDİ

Ağır yaralanan kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevre sakinleri tarafından koruma altına alınan çocuk, yiyecek içecek ikram edilerek sakinleştirilmeye çalışıldı. İki kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.