ALİ BABACAN’DAN ERZURUM’UN KURTULUŞU MESAJI

Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünü tebrik ediyor; esarete boyun eğmeyen milletimizin bu büyük zaferinin coşkusunu can-ı gönülden paylaşıyorum.

Gündem Yayın: 12 Mart 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 12.03.2022 22:40:20
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

Bağımsızlığımız uğruna her türlü fedakârlığı sergileyen şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Erzurumlu hemşehrilerimizi özgür, adil ve zengin bir Türkiye’ye ulaşmak ümidiyle en içten selamlarımı iletiyorum.

Bugün 12 Mart 1918, Erzurum’un kurtuluş günü. Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, düzenlenen törenlerle kutlandı. Havuzbaşı Kent Meydanı’nda düzenlenen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Vali Okay Memiş, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

DEVA Partisi Genel Başkanı

 

 

Ali BABACAN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.