AK Parti İlçe Kongre Süreci Başladı

AK Parti'nin il ve ilçe kongre süreci, Kağıthane'de hareketlilik kazandı. İlçe başkanlığına aday olduğu konuşulan isimler arasında, halihazırda Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı olan Levent Dirice öne çıkıyor.

Yayın: 26 Kasım 2024 - Salı - Güncelleme: 26.11.2024 22:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News
Parti kulislerinde, Dirice'nin ilçe başkanlığına yüzde yüz geçeceği yönündeki iddialar dikkat çekiyor. Levent Dirice, siyasi geçmişi ve yerel yönetim tecrübesi ile partinin tabanında olumlu bir karşılık bulduğu ifade ediliyor. 
 
Kağıthane'deki bu gelişmeler, AK Parti'nin ilçedeki hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrelerde Dirice'nin adaylığı ile ilgili resmi açıklamaların gelmesi bekleniyor. 
 
Parti içindeki dinamiklerin nasıl şekilleneceği ve Dirice'nin liderliğinde Kağıthane'nin geleceğinin nasıl olacağı merakla takip ediliyor.
 
Özel Kulis haberi Erdem Talaş
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.