Adıyaman Menzil'de otobüs durakları kadın-erkek diye ayrıldı

Adıyaman'da Menzil cemaatinin köyünde otobüs durakları kadın-erkek şeklinde ayrıldı. Duraklardaki haremlik-selamlık uygulamasının yanı sıra otobüslere de kadın ve erkeklerin ayrı kapılardan inip bindiği ortaya çıktı.

Gündem Yayın: 21 Temmuz 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.07.2024 22:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Menzil Cemaatinin Adıyaman'daki köyünde kadın ve erkekler için otobüs duraklarının ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrıca otobüslere kadınlarla erkeklerin ayrı kapılardan bindiği öğrenildi.

KADIN VE ERKEKLER İÇİN AYRI OTOBÜS DURAKLARI

Menzil cemaatinin Adıyaman'daki köyünde tartışma yaratan bir uygulamaya geçildi. Köyde otobüs durakları kadın ve erkek şeklinde ayrıldı. Paylaşılan fotoğraflarda kadınlarla erkeklerin ayrı duraklarda beklediği görüldü.

 

Haremlik selamlık uygulaması! Adıyaman Menzil'de otobüs durakları kadın-erkek diye ayrıldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAREMLİK-SELAMLIK UYGULAMASI OTOBÜSLERDE DE GEÇERLİ

Haremlik-selamlık uygulaması bununla da sınırlı kalmadı. Kadın ve erkeklerin otobüslere de ayrı kapılardan inip bindiği ortaya çıktı. Kadınların arka kapıdan, erkeklerin ise ön kapıdan otobüse bindiği öğrenildi. Cemaate yakın Buhara Evleri sitesinde, kadın ve erkeklerin otobüste de kendilerine ayrılan alanda seyahat ettikleri bilgisi paylaşıldı.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732