Zihinsel engelli kız çocuğuna markette cinsel istismar!

İstanbul Esenler'deki bir markette, zihinsel engelli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sapığın görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntülerde, sapığın cinsel istismarda bulunup öptüğü kız çocuğuna para verdiği de görülüyor.

Gündem Yayın: 11 Aralık 2020 - Cuma - Güncelleme: 11.12.2020 22:40:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Twitter üzerinden paylaşılan görüntülerde yaşlı bir adam, zihinsel engelli bir kız çocuğuna markette cinsel istismarda bulunuyor.

İĞRENÇ OLAY KAMERADA

Güvenlik kamerası görüntülerinde sapık, küçük kıza arkadan sarılarak cinsel istismarda bulunduktan sonra öpüyor. Ardından da küçük kızın eline para tutuşturuyor.

EGM: ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) yapılan yazılı açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nca, suç ve suçlularla mücadele amacıyla, internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütüldüğü belirtilerek, "Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında; sosyal medya üzerinde, '#TacizciyiTutukla' etiketiyle gündeme gelen bir videoda Esenler/ İstanbul ilçesinde bulunan markette zihinsel engelli olduğu iddia edilen kız çocuğuna ait cinsel taciz görüntüleri görülmesi üzerine tespit çalışmaları yapılmıştır. Videodaki şahsın A.Ö. olduğu tespit edilmiş olup, Esenler Çocuk Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmış ve hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır" denildi.

[Zihinsel engelli kız çocuğuna markette cinsel istismar! Sapığın görüntüleri sosyal medyada infial yarattı]

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732