Zeytinburnu’nun Vazgeçilmezi ‘İbo’ 51 Yaşında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın manevi oğlu ve Zeytinburnu’nun en renkli karakterlerinden İbo, bu yıl da geleneği bozmayarak 51’inci yaş gününü Zeytinburnu Belediyesi çalışanlarıyla kutladı.

Yayın: 23 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 23.01.2021 16:38:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zeytinburnu’nun neşe kaynağı İbrahim Ertepe 51 yaşına bastı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da manevi oğlu olan down sendromlu İbrahim Ertepe, her sene olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayarak yaş günü pastasını Zeytinburnu Belediyesi çalışanları ile birlikte kesti. Zeytinburnu Belediyesi’nde yapılan yaş günü kutlamasında, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta da İbo’yu yalnız bırakmadı. Doğum günü pastasını Başkan Arısoy ve Başkan Selami Delibalta ile birlikte kesen İbo’nun mutluluğu görülmeye değerdi. İbo’nun doğum günü kutlamalarının artık Zeytinburnu için olmazsa olmaz olduğunu dile getiren Başkan Arısoy, “İbo’nun 51’nci yaş günü kutlaması için buradayız. Biz her yıl düzenli olarak İbo’muzun doğum gününü kutluyoruz. İyi ki varsın İbo, Zeytinburnu seninle daha renkli ve güzel. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. İbo’muza nice sağlıklı yıllar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Zeytinburnu’nun Vazgeçilmezi ‘İbo’ 51 Yaşında              Zeytinburnu’nun Vazgeçilmezi ‘İbo’ 51 Yaşında  

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732