Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros'tan tahrik: Türkiye'ye karşı teyakkuzda olun

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros, Aydın'ın Didim ilçesi yakınlarındaki Eşek ve Bulamaç Adaları'nda bulunan askeri birlikleri ziyaret etti. Askerlere övgüde bulunan Floros, Türkiye'ye yönelik teyakkuzda olma talimatı verdiğini açıkladı.

Dünya Yayın: 24 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.12.2020 15:49:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Aydın'ın Didim ilçesine 4-6 mil uzaklıktaki Bulamaç (Farmakonisi) ile Eşek (Agathonisi) Adaları ve Lemnos'taki askeri birliklere ani ziyarette bulundu.

GENELKURMAY BAŞKANI TEYAKKUZDA OLUN EMRİ VERDİ

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre, çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette adalardaki gözetim kuleleri ve askeri birlikleri ziyaret etti. Floros'un ziyareti sırasında üst düzey askeri yetkililerin bulunduğu açıklandı. Bulamaç Adası Belediye Başkanı Evangelos Kottoros tarafından karşılanan Floros ayrıca Psara, Panagia ve Eşek Adası'nda (Agathonisi) bulunan gözetim karakollarını ziyaret etti.

[Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros'tan tahrik: Türkiye'ye karşı teyakkuzda olun]
Türkiye'ye yakın adaları ziyaret eden Floros, askeri birliklere personel ve silah gücü takviyesi yapacaklarını söyledi.

ADALARDAKİ SİLAHLI KUVVETLER GÜCÜ ARTIRILACAK

Floros'un ziyareti sırasında Doğu Akdeniz ve Ege'de devam eden Türk provokasyonlarıyla başarılı bir şekilde başa çıkmak için askeri birlikleri övdüğü ve sürekli olarak tetikte ve teyakkuzda olma talimatı verdiği açıklandı. Floros Türkiye'ye yakın adalarda olan askeri birliklere yeni askeri personel ve silah gücü ilave edileceğini adalardaki birliklerin güçlendirileceğini söylediği belirtildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732