Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz : Ermenistan Karabağ’da Provokasyon Peşinde

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz , Ermenistan’ın Azerbeycan’la olan savaşını bölgesel ölçeklerden çıkarmak için yeni bir provokasyonun peşinde olduğunu ve şu aşamada Türkiye’yi çatışmanın fiili bir parçası haline getirecek her açıklamanın Azerbaycan'a zarar vereceğini söyledi.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 28.10.2020 01:05:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz , Ermenistan’ın Azerbeycan’la olan savaşını bölgesel ölçeklerden çıkarmak için yeni bir provokasyonun peşinde olduğunu ve şu aşamada Türkiye’yi çatışmanın fiili bir parçası haline getirecek her açıklamanın Azerbaycan'a zarar vereceğini söyledi.

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki  Dağlık Karabağ’da ilan edilen ateşkes üçüncü kez  Ermenistan tarafından ihlal edildi. Aliyev ,“Eğer  Azerbaycan'a  dış müdahale olursa, Türk F-16’larını semada göreceksiniz “ dedi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz , Ermenistan’ın bölgesel bir savaşa küresel aktörleri dahil etme niyetinde olduğunu ifade ederek, Türkiye’yi bölgede çatışmanın bir parçası haline getirilebilecek her türlü açıklamadan uzak durmanın , Azerbaycan'ın  Karabağ’daki haklı mücadelesinin yararına olacağını söyledi. Yılmaz , Türkiye’nin  ancak  Azerbaycan’ın Karabağ’ı kurtarmasından sonra , Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü hedef alan saldırılar karşısında sürece fiili olarak dahil olabileceğini söyledi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732