Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'dan 'Partili Vali''ye Sert Tepki :

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Karabük temasları kapsamında kendisine önce randevu verip sonra iptal eden Karabük Valisi Fuat Gürel ve Esnaf Odaları Birlik başkanı Nurettin Tümen’i hedef aldı.

Siyaset Yayın: 29 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 29.01.2021 22:02:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ardahan Bağımsız Milletvekili, eski büyükelçi Yılmaz, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Karabük’e gelerek bir dizi temaslarda bulundu.

İlk olarak Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi’ni ardından da Emekliler Derneği’ni ziyaret eden Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Karabük Valiliği ve Esnaf Odaları Birliği’nden aldığı randevunun iptal edilmesine tepki gösterdi.

DEVLETİN VALİSİ MİSİN, HÜKÜMETİN VALİSİ MİSİN?

Yılmaz açıklamasında Vali Fuat Gürel’i eleştirerek “Randevuyu verip, ardından da acil Ankara programım çıktı diyerek randevuyu iptal eden Vali beye soruyorum. Siz devletin valisi misiniz, hükümetin valisi misiniz” diye sordu.

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “Karabük’te karşılaştığımız bu talihsiz durum nedeniyle sesleniyorum. Valiler eğer sadece AK Partili olan Genel Başkan, Bakan ve milletvekillerine randevu vereceklerse açıkça söylesinler. Biz de randevu almayalım. Randevu verip iptal etmek de nedir. Devlet ciddiyetinden uzak bir muamele ile karşı karşıyayız.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen’e de yüklenerek, “Esnafların başkanı mı, AKP’nin başkanı mı? Nezaketten yoksun bu tutumları nedeniyle Oda başkanını kınıyorum.

Kendisini Karabük esnafımıza şikayet ediyorum. Bizimki tamamen bir nezaket ziyaretiydi. Görüşse ne olur, görüşmese ne olur. Önce randevu verip sonra randevuya 1 saat kala iptal eden zihniyeti Karabük esnafının takdirine bırakıyorum” dedi.

Karabük şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a  Yenilik Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Nazım Özer, Etik Kurulu Başkanı Gül Özer, Toplum Sağlığı Komisyon Başkanı Nalan Özyüksel, Kurucu üye Emrah Özcan eşlik etti.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732