Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Ankara’da Esnaf Kahvehanelerini Ziyaret Etti

Yeni dönem içerisinde kurulan ve adından sıkça bahsettiren Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Ankara'nın merkez ilçelerini ziyaret etti.Yenimahalle ilçesinde yer alan , pandemi nedeniyle mağdur olan esnafın durumunu sorgulamak ve zor durumda olan vatandaşın yanında olduğunu göstermek amacıyla Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz esnaf kahvehanesine ziyarette bulundu.

Siyaset Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 18:17:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Ankara’da Esnaf Kahvehanelerini  Ziyaret Etti


 

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, normalleşme süreci ile birlikte iş yerlerini açan esnafı ziyaret etti.

 

Türkiye’de artık yeni bir dönemin başlaması gerektiğine vurgu yapan Yılmaz mevcut partilerin birbirinin aynısı olduğunu , adlarının farklı olduğunu , Özellikle ittifak sistemiyle bunun açıkça ortaya çıktığını siyasette bir ilke ,  ideal ve  hedefin maalesef konuşulmadığını böyle bir ortamda Yenilik Partisinin bir tercihen değil mecburiyeten ortaya çıktığını ve gücünü de halktan alarak köklü değişiklikler yapmak üzere bir program hazırladığını ifade etti ve yapacaklarına ilişkin somut fikirlerini paylaştı.

 

Sözlerine devam eden Yılmaz ; Yakında Anadolu'nun en ücra köşesinden başlayacak şekilde bir halk hareketi amacı ile eşi ile birlikte ziyaretlere başlayacağını ifade etti.


 

Yeni dönem içerisinde kurulan ve adından sıkça bahsettiren Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Ankara'nın merkez ilçelerini ziyaret etti.Yenimahalle ilçesinde yer alan ,  pandemi nedeniyle mağdur olan esnafın durumunu sorgulamak ve zor durumda olan vatandaşın yanında olduğunu göstermek amacıyla Yenilik Partisi Genel  Başkanı Yılmaz  esnaf kahvehanesine  ziyarette bulundu.

Yenilik Partimiz halka inanır, halkla hareket eder, halk için çalışır ve halktan alır gücünü. Canı yanan her kesimin ortak sesiyiz.  

Esnaf ziyaretinin ardından halk arasında Esnaf Kahvesi olarak anılan yere geçen Yılmaz ve beraberindekiler bir süre burada mahalleliyle sohbet etti ve genel problemler üzerine konuştu. 

Esnaf  ziyaretlerine devam eden  başkan Yılmaz bizler her zaman bu ülke halkı için çalışan, ülke vatandaşının refahı için yapılabilecek her türlü işi kendimize borç bilecek ve bu devletin,milletin sadık kölesi olacağız" dedi.

Esnafın dertlerini dinleyen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz her zaman sizlerin yanında yer alacak ve sizler için gece gündüz demeden yeni ve tarafsız bir Türkiye için çalışacaklarını söyledi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732