Yenilik Partisi Bilişim Komisyon Başkanı Ali Hıdır Dinçer'den Canan Kaftancıoğlu'na Sert Tepki !

Yenilik Partisi bilişim komisyonu başkanı Ali Hıdır Dinçer sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada Canan Kaftancıoğlu"na sert eleştirilerde bulundu. .

Gündem Yayın: 13 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 13.10.2020 22:17:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Yenilik Partisi Bilişim Komisyon Başkanı Ali Hıdır Dinçer'den şunları kaydetti ;

ATATÜRK'e olan düşmanlığı ve pkk seviciliği ile tanınan Canan Kaftancıoğlu, Ermeni Soykırımı başlıklı tweetlerinden dolayı, kendisini eleştiren Hakan Bayarakçı için, Kendisi ile çalışmak istediğini ve Bayrakçı'ının bu istediği geri çevirdiği için Bayrakçı'ının böyle davrandığını ifade etmiş.

Tabi tüm YCHP mensuplarının ortak özelliğidir kendi hainliklerinin üzerini kapatmak için, başka tarafın hatalarını hedef tahtasına koymak yada İFTİRA atmak, yıllardır en güzel yaptıkları bir eylemdir.

YCHP'li ve ATATÜRK düşmanı olan Canan hanım bu zamana kadar her ağzı açıldığınız İnsan Hakları Savunucusu olduğunu iddia etmiş ve söz konusu pkklılar olunca hemen savunmaya geçmiş kendisine tepki verildiği zamanda, İnsan Hakları Savunucusu olduğunu söylemiştir. Fakat her ne hikmetse söz konusu pkklılar olunca Canan Hanım İnsan Hakları Savunucusu oluyor.

En basit örnekleri;
1) Azerbaycan'da o kadar siviller ölüyor yaralanıyor ama her ne hiktmese Canan Hanımdan ses çıkmıyor.

2) Aynı şekilde zamanında Hamidiye Alaylarını kuran İdris Bitlis tarafından katledilen Türkmenler içinde Canan Hanımın tek kelime etttiğini görmedim.
Ama söz konusu bir pkklı olsa Canan Hanım dünyayı ayağa kaldırmaya kalkar.
Bunlar sadece 2 örnek bunun gibi onlarca örnek verebilirim.

Türkiye Cumhuriyeti'ni katliamcı olmakla suçlayan Canan hanım kendi hainliklerini perdemelek için, utanmadan yüzü kızarmadan kendisine yapılan eleştirilerde konuları başka yöne çekerek, başkalarına irftia atarak aklınca kendi hainliklerini unutturmaya çalışıyor.

Canan Hanım şunu unutmasınki tescillenen bir şeyi ne yaparsa yapsın kolay kolay unutturamaz.

Canan Hanım yapmış olduğu hareketlerle ATATÜRK düşmanlığını ve hainliğini tescilledi, ne yaparsa yapsın hainliğinin üzerini kapatmaz... Şayet itirazı varsa buyursun, yüreği yetiyorsa onuru gururu şerefi varsa halka açık bir şekilde çıksın karşıma nasıl bir hain olduğunu, ne dümenler çevirdiğini ben ispat edeyim yüzüne karşı.
Hodri Meydan..." ifadelerini kullandı.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732