YAKUTİYE’DE DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ HIZ KESMİYOR

Normalleşme süreciyle birlikte yeniden faaliyete başlayan restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane ve kıraathaneler Yakutiye Belediyesi Ekiplerince dezenfekte edildi.

Yayın: 03 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.03.2021 15:46:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün açıklanarak yürürlüğe giren kontrollü normalleşme süreci ile yeniden faaliyete başlayan restoran,  lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane ve kıraathaneler Yakutiye Belediyesi ekiplerince dezenfekte edildi.
Eğitim ve öğretim yılının kademeli olarak başlamasıyla okullarda dezenfeksiyon işlerini aksatmadan devam ettiren Yakutiye Belediyesi Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğü Dezenfeksiyon ekipleri, yaklaşık bir yıldan beri devam eden pandemi nedeniyle rutin olarak sürdürdüğü dezenfeksiyon çalışmalarını bugün de kapılarını yeniden ticarete açan işyerleri için devam ettirdi.

 Yakutiye Belediye Başkanı Dr Mahmut Uçar, normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte tedbirlerin aksatılmadan uygulanması hususunda vatandaşları uyardı. Başkan Uçar, maske mesafe ve temizlik kurallarının salgını önlemede çok önemli olduğuna vurgu yaparak, rehavete kapılmadan pandemi ile mücadeleye devam etmenin önemine işaret etti.


 

 
                                                                  
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732