Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar gönüllere girmeye devam ediyor.

Özellikle yaz aylarında makamında hiç oturmayan her fırsatta Yakutiye’nin ilçe merkezi ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uçar, gelen talep ve beklentileri de değerlendiriyor.

Yayın: 13 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 13.06.2021 22:22:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Çayırtepe’de çoban ve kardeşiyle tatlı sohbet.
 
Yakutiye Belediyesi’nce yapımı devam eden çalışmaları incelemek üzere Çayırtepe Köyüne giderken yolda gördüğü çoban ve kardeşiyle sohbet eden Başkan Uçar, yayınladığı videoyla binlerce takipçisinin beğenisini kazandı.
 
Çayırtepe köyünde incelemelerde bulunmak üzere giderken yolda rastladığı genç çoban ve kardeşini görünce aracını durdurarak inen Başkan Mahmut Uçar, onlarla derin bir sohbete koyuldu ve iki kardeşe hediyeler verdi. Uçar, her köylü çocuğu gibi kendisinin de çocukluk yıllarında yaşadığı köyde koyun ve kuzu otlattığını ve bu olaydan çok mutlu olduğunu söyledi.
 
Başkan Uçar, sohbet ettiği çoban ve kardeşiyle yaptığı sohbetini “ Çayırtepe Köyü’ne giderken yol güzergahımızda çobanlık yapan kardeşlerimizi görünce hemen durup ayaküstü koyu bir sohbete koyulduk. Küçük kızımız kuzuları otlatmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Biz de onları tanımaktan mutlu olduk.  Rabbim bahtlarını açık etsin.” ifadeleriyle paylaştı.
...
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732