Vatandaşlara sokağa çıkmayın çağrısı yapıldı!

Salgında her geçen gün can kayıpları ve vaka sayıları artmaya devam ederken, alınan tedbirler de sıklaşmaya başladı. Konuyla ilgili Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'den vatandaşlara zorunlu olmadığı sürece sokağa çıkılmaması konusunda çağrı yapıldı.

Gündem Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 01:00:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Manisa Valisi Karadeniz, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Salgın kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili son bilgiyi aldı. Karadeniz özellikle kış aylarıyla birlikte, Manisa'da artış gösteren salgına ilişkin vatandaşların zorunlu haller dışında dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu.

BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM

Vali Karadeniz, yapmış olduğu açıklamasında fedakarca görev yapan sağlık çalışanına teşekkür ederek, "Salgınla mücadelemiz devam ediyor, vaka sayılarının düşmesi için gerekli tüm tedbirleri alıyor ve denetimleri gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte tüm vatandaşlarımızın da Bilim Kurulu tavsiyeleri doğrultusunda alınan önlemlere özellikle de maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uymaları gerekmektedir. Hep birlikte mücadelemizi tavizsiz uygulayarak salgınla mücadelede başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

 

ZORUNLU HALLER DIŞINDA DIŞARI ÇIKMAYIN

Karadeniz, yaptığı açıklamasının devamında Manisalıları zorunlu haller dışında dışarıya çıkmamaları konusunda uyararak, şu açıklamayı kaydetti:

"Kış mevsimine girdiğimiz bugünlerde ilimizde de artış gösteren Covid-19 salgınıyla, tüm imkanlarımız ile mücadele etmekteyiz. Salgınla mücadelemizde başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Bakanlıklarımız, yetkili bütün makamlar ve Valiliğimizce gerekli tedbirler alınmakta ve siz kıymetli vatandaşlarımızla sürekli paylaşılmaktadır. Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda Sağlık Bakanlığı'mızın açıkladığı kişisel hijyen, maske ve fiziksel mesafe tedbirlerine titizlikle uyulması gerekmektedir. Korona virüsün yayılmasını önlemek, kendimizi, yakınlarımızı ve toplum sağlığını koruyabilmek amacıyla işe, okula, hastaneye gitmek, temel ihtiyaçlarımızı karşılamak gibi zorunlu nedenler dışında evlerimizde kalmamız; taziye, geçmiş olsun, kutlama gibi nedenlerle dahi ziyaretlerden kaçınmamız, toplu bulunulan alanlardan uzak durmamız yüksek öneme sahip bir gerekliliktir. Kendimizi ve sevdiklerimizi düşünerek hareket etmemiz gereken bu dönemde zorunlu haller dışında evlerinizden dışarı çıkmayınız. Devletimiz ve vatandaşlarımız hep birlikte mücadelemizi tavizsiz uygulayacağız. Salgınla olan mücadelemizi kazanacağımıza olan inancımız tamdır. Anlayış, sabır ve destekleriniz için teşekkür ediyorum"

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732