Valilik resmen duyurdu: Hasta hasta işe gidiyorlar!

İstanbul Valisi Yerlikaya, artan vaka sayıları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Vali Yerlikaya açıklamalarında İstanbulluların hasta hasta işe gittiğini belirtti.

Gündem Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 16:19:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, şehirdeki yeni tip koronavirüs ( Kovid-19) vakalarının  patlamasının ardından eleştirdiği İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan telefon aldığını yazdı. Altaylı yazısında açıklamalarını belirtti.


Fatih Altaylı bu köşe yazısını "İstanbul’da salgının patlama yapması üzerine yazdığım yazıda İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın diğer konulardaki başarısını bu konuda gösteremediğini ve İl Pandemi Kurulu ile birlikte sınıfta kaldığını yazdım" ifadelerini kullandı ve yazının ardından Vali Yerlikaya'nın kendisini aradığını belirtti.

İSTANBULLU HASTA HASTA İŞE GİDİYOR

Altaylı’nın aktardıklarına göre Yerlikaya “Tüm olanlar için bir günah keçisi, bir kurban arıyorsanız ben buradayım” ifadelerini kullanarak şöyle devam etti:

"İstanbul’da salgının yeniden yükselmesindeki en önemli neden toplu ulaşım. Bunu unutmayalım. Bu toplu ulaşımı rahatlatamazsak bu salgını kesemeyiz. Bunu da taşıt sayısını arttırarak yapamayız. Metrobüs zaten limitte. 17 saniyede bir otobüs geçiyor. Bunu daha da kısa süreye indiremeyiz. Diğer hatlarda da sefer sayısını arttırsak bu kez de durak yoğunluğu sorun olarak karşımıza çıkıyor. Vatandaşa durakta bekleme diyemeyiz. İstanbullu hasta hasta işe gidiyor. Çünkü COVİD’den korkuyor ama işten atılmaktan daha çok korkuyor. Bu noktada bir sorun var."

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732