Usta İsim Metin Uca 30 Ağustos’ta Beşiktaşlılarla Buluştu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında usta isim Metin Uca Beşiktaş’ta sahne aldı. Sanatçılar Parkı’nda tek kişilik gösterisiyle vatandaşlarla buluşan Uca’yı Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da izledi.

Sanat Yayın: 31 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 31.08.2020 20:43:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi Beşiktaş’ta da coşkuyla kutlandı. Sabah resmi tören etkinlikleriyle başlayan kutlamalar, İlçe protokolünün ve vatandaşların Beşiktaş Belediyesi tarafından Barbaros Meydanı’nda hazırlanan ‘Zafer Yolu Sergisi’ni ziyaretiyle devam etti.

Usta İsim Metin Uca 30 Ağustos’ta Beşiktaşlılarla Buluştu

Gün boyu anons araçları marşlar çalarak tüm ilçeyi dolaşırken akşam saatlerinde de Sanatçılar Parkı’nda Usta sunucu ve yazar Metin Uca tek kişilik gösterisiyle Beşiktaşlı vatandaşlarla bir araya geldi.

‘Dilinizi Eşek Arısı Soksun’ adlı gösterisiyle 30 Ağustos’a özel vatandaşlarla buluşan Uca’yı Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ağırladı.

Usta İsim Metin Uca 30 Ağustos’ta Beşiktaşlılarla Buluştu

Başkan Rıza Akpolat Uca’nın gösterisi öncesi sahneye çıkarak komşularına seslendi. ‘’ Çok zor şartlar altında pandemi sürecinde bir araya geldik.

Usta İsim Metin Uca 30 Ağustos’ta Beşiktaşlılarla Buluştu

Sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek, rehavete kapılmadan ama bir yandan da morale ihtiyacımızın olduğunu bilerek parklarımızı herkese açtık.

Usta İsim Metin Uca 30 Ağustos’ta Beşiktaşlılarla Buluştu

Temmuz ayında tüm parklarımızda Beşiktaş İyileşecek etkinliklerine başladık. Strestle topyekün mücadeleyi başlattık. Amacımız bu dönemde evlerinde oturan ve sağlık nedeniyle dışarıya çıkamayan vatandaşlarımızı sanatın iyileştirici gücünden faydalanmasını sağlamaktı.

Usta İsim Metin Uca 30 Ağustos’ta Beşiktaşlılarla Buluştu

Bugün de 30 Ağustos Zafer Bayramımız. Emperyalistleri def ettiğimiz, Kurtuluş Savaşı’nı zaferle taçlandırdığımız gün bugün. 98. Yılını kutluyoruz. İnşallah gelecek sene bu koşullar ortadan kalktıktan sonra yine meydanlarımızda kortejlerimizle, konvoylarımızla kutlayacağız.

Hangi koşulları ortaya koyarlarsa koysunlar biz milli bayramlarımızı kutlamaktan vazgeçmeyeceğiz ve en coşkulu şekilde kutlamaya devam edeceğiz. Beşiktaş’ın bu konuda sorumluluğu çok büyük.

Mustafa Kemal 16 Mayıs’ta Bandırma’ya doğru giderken ailesini Beşiktaşlılara emanet edip yola çıkmıştır. Beşiktaş bu sorumluluk duygusunu her daim göstermiştir ve bundan sonra da göstermeye devam edecektir.

Bugün çok özel bir gün sevgili Metin Uca bizimle birlikte olacak. Bu sahnelere çıkmak kolay ama bu sahnelerde kalıcı olmak zordur. Bunu yıllarca başarmış bir isim Metin Uca. Biz Beşiktaş iyileşecek diyoruz ve sahneyi gerçek sahibine bırakıyoruz’’ dedi.

Usta isim Metin Uca’nın tek kişilik gösterisi sonrası Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yanan İzmir Ormanlarına dikilmek üzere Tema Vakfı’na bağışlanan fidanların plaketini Metin Uca’ya takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732