USESAM'dan Siyasi Eğilim Anketi : İktidar ve Muhalefet Hızla Oy Kaybediyor

Türkiye’nin en büyük Strateji ,Siyaset ve Ekonomi Araştırma şirketlerinden olan USESAM’ın Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuşun Yaptığı , son Siyasi Eğilim Anketinden çarpıcı sonuçlar çıktı.

Siyaset Yayın: 05 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.08.2020 15:43:22
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Uluslararası Siyaset ve Ekonomi Araştırma Merkezi USESAM 'ın  resmi internet sayfasında yayınlanan veriler dikkat çekti.

USESAM  , Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş'un yapmış olduğu son anket çalışmasında kararsızların oranı %52 sınırını geçti.

 

Anket çalışmalarından elde ettiği  istatistiksel verileri yayınlayan USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdoğmuş ;

 "Bu Türk Siyasi tarihinde bir ilk. İlk kez kararsızların oranı %52 bandını geçti.Kararsızlardan ne Sayın Davutoğlu'na ne de Sayın Babacan’a kayda değer bir oy geçişi yok.Bu gerçekten  çok şaşırtıcı bir sonuç . Dahada şaşırtıcı olan Davutoğlu ve Babacan’a CHP’den ve İYİ Partiden oy gitmemesi , İktidar bloğundan Davutoğlu ve Babacan’a bir oy geçişi yok. Yeni kurulan bu iki siyasi parti maalesef umduğunu bulamadı." ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak : USESAM

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732