Ünlü Şarkıcı Demet Akalın: İsyan Etti

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kovid-19 tedbirleri kapsamında eğlence mekanlarının kapatılmasından dolayı evinde parti veren komşularına isyan etti. "Hunharca parti veriyorlar. Durum gerçekten çok fena" diyen Akalın, İçişleri Bakanlığı'na seslendi.

Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 14:58:39
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Demet Akalın'ı komşu sitedeki gürültüler çok rahatsız etti. Acarkent'te oturan Akalın, yan site Beykoz Konakları'nda her gün partiler yapıldığını iddia ederek İçişleri Bakanlığı'na seslendi.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında eğlence mekanları kapatılırken, Akalın ise bu yasağın aksine komşuların evlerinde eğlenceler düzenlediğini söyledi.

BİR ŞEYLER YAPIN DURUM ÇOK FENA

Bu konuda çok rahatsızlığını dile getiren şarkıcı, gerekenin yapılması için de yetkililere seslendi. Daha önce de birçok defa aynı konu sebebiyle rahatsızlık yaşayan Akalın, "Yine Beykoz Konakları'nda bitmeyen hunharca müzik sesi! Siz kulüpleri kapadınız fakat bunlar evi kulüp yapıp işletiyorlar. Bir şeyler yapın gerçekten çok fena."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732