Ünlü Sanatçı Bülent Ersoy, Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki gün aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan sanatçı, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada midesindeki ülserden kaynaklanan bir kanama geçirdiğini söyledi.

Yayın: 17 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 17.09.2020 13:33:52
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasında jüri üyeliğinden ayrılan 68 yaşındaki Bülent Ersoy, önceki gün aniden rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırıldı.

Mide kanaması geçiren Ersoy, sosyal medya hesabından açıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

ENDİŞE EDİLECEK BİR DURUMUM YOK

Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Bülent Ersoy, "Bugün sabah saatlerinde midemdeki ülserden kaynaklanan bir kanama geçirdim.

Sükürler olsun, sağlığım, sıhhatim yerinde. Bugün tedavi ve müdaheleden sonra birkaç gün içerisinde normal hayatıma döneceğim. Endişe edilecek bir durumum yok. Bilgilerinize. Sevgi ve saygılarımla."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732