Ünlü kapak kızı Lindsey Pelas Instagram'a sinirlendi! Müstehcen pozlarını ardı ardına paylaştı

ABD ve dünyada en çok izlenen dövüş sporlarından olan UFC'nin kapak kızlarından olan Lindsey Pelas, ülkesinde gündeme gelmeye devam ediyor. Paylaşımı sansüre uğrayan Pelas, müstehcen pozlarıyla Instagram'a savaş açtı.

Yayın: 03 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.02.2021 12:57:30
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Takip EtGoogle News
1
 
Instagram'da milyonlarca kullanıcı tarafından takip edilen yıldız, son zamanlarda fenomen isimlerin sıklıkla boy gösterdiği bir sitede müstehcen fotoğraflarını paylaşmaya başlamıştı.

 

 

 

2
 
Topluluk kuralları gereği farklı sitelerde paylaşamadıkları cüretkar pozlarını bu sitede kendilerine aylık ücret karşılığında üye olan kullanıcılara cüretkar pozlarını gönderen isimlerden biri olan Lindsey Pelas, Instagram'a savaş açtı.
3
 
UFC ringlerinde boy gösterdiğinden beri ününe ün katarak yoluna devam eden kapak güzeli, son olarak müstehcen fotoğraflarını paylaştığı sitenin reklamını Instagram üzerinden yapmaya kalkınca, Facebook bünyesindeki şirket tarafından sansüre uğradı.

 

 

4
 
Instagram'da 8,6 milyon takipçisi bulunan 29 yaşındaki güzel, paylaştığı son fotoğrafın Instagram tarafından 'müstehcen' bulunması ve kurallara uymaması gerekçesiyle yayından kaldırıldı.
5
 
Instagram'ın kadınlara ayrımcılık yaptığını iddia eden Pelas, kısa süre içinde farklı pozlarını paylaşarak Instagram'a tepki gösterdi.
6
 
Daha önce İngiltere'den The Sun gazetesine vücudu ile ilgili açıklamalarda bulunan Pelas, B"unlar herkesin hayalini süsleyen göğüsler" ifadelerini kullanırken,göğüs küçültme ameliyatı geçirmeyi düşündüğünü söylemişti.
7
 
The Sun'a verdiği demeçte toplamda 9.8 kilogram ağırlığındaki göğüslerinin hayatını olumsuz etkilediğini söyleyen isim, sonrasında bu işlemi yaptırmaktan vazgeçmişti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732