Üniversitede çalışan memur otoparkta silahla vurulmuş olarak bulundu

Kocaeli Üniversitesi'nde çalıştığı öğrenilen sivil memur, üniversitenin otoparkında park halindeki otomobilinin içinde silahla vurulmuş olarak bulundu. Olay yerindeki müdahalelerden sonra hastaneye kaldırılan personel yaşamını yitirdi.

Yaşam Yayın: 29 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.11.2021 22:43:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İzmit ilçesi Umuttepe Mahallesi'nde bulunan Kocaeli Üniversitesi otoparkında meydana gelen olayda, üniversitede sivil memur olarak çalıştığı öğrenilen İlyas Y, 41 AGZ 159 plakalı Skoda marka otomobilinde silahla vurulmuş halde ağır yaralı şekilde bulundu.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlyas Y, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. İlyas Y, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Üniversitede çalışan memur otoparkta silahla vurulmuş halde bulundu

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732