Ümitcan Uygun için 10 yıl ceza isteniyor!

Gündem Yayın: 23 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 23.02.2021 21:44:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Aleyna Çakır davası ile adını tüm Türkiye’ye duyuran Ümitcan Uygun “uyuşturucu kullanımını alenen özendirmek” suçundan tutuklanmıştı. Uygun için istenen ceza ortaya çıktı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ümitcan Uygun ile Fadime Büşra G. hakkında “uyuşturucu kullanımını alenen özendirmek” suçundan 10’ar yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Müge Anlı’nın programında Aleyna Çakır olayını işlemesi ile beraber Ümitcan Uygun ismini tüm Türkiye tanımıştı. Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun geçtiğimiz ay uyuşturucu kullanırkenki görüntülerini sosyal medyada paylaşmıştı.

 

O görüntüler çok konuşulmuştu

Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan ve ardından tutuklanan Uygun için istenen ceza belli oldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümitcan Uygun ile Fadime Büşra G. hakkında “uyuşturucu kullanımını alenen özendirmek” suçundan 10’ar yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Ümitcan Uygun ve Fadime Büşra G.’nin uyuşturucu ile ilgili paylaşımları sosyal medyada çok konuşulmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732