ÜÇ'ÜNCÜ BİR İTTİFAKMI KURULUYOR ?

Anket firmalarınca yapılan tüm araştırmalarda Cumhur ve Millet ittifakına asla oy vermem diyenlerle, kararsızların oy oranı toplamı yüzde elliler civarında. Seçimin sonucunu da bu yüzde elli belirliyecek. Üçüncü bir İttifak olarak siyasi arenaya sessizce giren Onur İttifakı bu yüzde elliye çok güçlü ve net mesajlar veriyor. Önümüzdeki dönemde bu üç ittifak arasındaki satranç oyununu hep birlikte izliyeceğiz.

Siyaset Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 11:22:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Öyle görülüyor ki önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri bu Üç İTTİFAK arasında geçecek.
Bu üç ittifağın ortaklarına ve Cumhurbaşkanı adaylarına hep birlikte bir göz atalım.
Cumhur İttifakının ortakları AKP,MHP,BBP ve HÜDAPAR Cumhurbaşkanı adayları ise kesin olarak şu an ki Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan.

Millet İttifakının ortakları ise CHP, İYİ PARTİ, SP, DEVA PARTİSİ ve GELECEK PARTİSİ ve dışardan destek vereceğini tahmin ettiğim HDP. 

Üçüncü bir İttifak olarak karşımıza çıkan ONUR HAREKETİ öncülüğünce oluşan ONUR İTTİFAKI,ortakları ise sayıları onbini geçen Sivil Toplum Kuruluşları,Toplum Önderleri,Esnaflar ve Gençler. Cumhurbaşkanı adayları ise Yaşar Aydın.


Anket firmalarınca yapılan tüm araştırmalarda Cumhur ve Millet ittifakına asla oy vermem diyenlerle, kararsızların oy oranı toplamı yüzde elliler civarında. Seçimin sonucunu da bu yüzde elli belirliyecek. Üçüncü bir İttifak olarak siyasi arenaya sessizce giren Onur İttifakı bu yüzde elliye çok güçlü ve net mesajlar veriyor. Önümüzdeki dönemde bu üç ittifak arasındaki satranç oyununu hep birlikte izliyeceğiz.

Kaynak : EREN TALHA ALTUN / İSTİKLAL

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732