Üç il için son dakika idari izin kararı!

Gelen bir son dakika haberine göre Bingöl, Zonguldak ve Bartın'da etkili olan kar yağışı sebebiyle yarın engelli ve hamile kamu çalışanların idari izinli sayılacağını duyuruldu.

Gündem Yayın: 19 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 19.01.2021 20:19:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Açıklamalar valilikler tarafından peş peşe yapıldı. Yapılan açıklamada 20 Ocak itibariyle 1 gün boyunca Bartın, Bingöl  ve Zonguldak'ta engelli ve hamile kamu personellerin idari izinli sayılacağı açıklandı. Aynı zamanda Bingöl'de eğitime 2 gün boyunca ara verildiği de duyuruldu.

BARTIN

Bartın Valiliği konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle İl merkezinde çalışan engelli ve hamile kamu çalışanlarının 20/01/2021 Çarşamba günü idari izinli sayılması uygun görülmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadesini kullandı.

headline-2.jpg

BİNGÖL

Bingöl Valiliği hem idari izin hem de yüz yüze eğitim kararını duyurdu. Yapılan açıklamada yar yağışına bağlı olarak öğrencilerin mağdur olmaması için merkez ve merkeze bağlı tüm özel öğretim kurumlarında, yüz yüze eğitim yapan tüm özel ve resmi anaokullarında 2 gün boyunca eğitime ara verildiği duyuruldu.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği de hem eğitime ara hem de idari izin açıklaması yaptı. Yarın yoğun buzlanma, kar ve don olayları beklendiği için kışın olumsuz etkinliğinin en aza indirilmesi için yeni kararlar alındığını duyurdu. Kreş, resmi ve özel tüm anaokullarında bir gün boyunca eğitime ara verilecek.

Merkez ve ilçelerde görevli olan engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732