UBER’DEN ALDATAN REKLAM KAMPANYASI

Türkiye’de daha önce yasaklı olan ve yeniden piyasaya çıkan, Ticari Taşımacılık yapan UBER Sosyal mecralarda ve birçok kişiye email olarak, sevgililer günü için ücretsiz çikolata dağıtacağına dair aldatıcı bir reklam kampanyası başlattı.

Gündem Yayın: 14 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.02.2021 17:58:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

2014 te Vip Taşımacılık olarak İstanbul’da faaliyet gösteren UBER uygulaması daha sonra, ticari taksicilerin gösterdikleri tepki üzerine kapatılmıştı. Ancak kısa bir süre önce yeniden İstanbul’da faaliyet göstermeye başlamıştı.  Türkiye’de çalışmaya başladığı yıl itibari ile rağbet görmüş, ancak yasaklanmasının ardından yeniden, İstanbul’da faaliyet göstermeye başlayan, UBER kendini göstermek için, birçok sosyal mecralar ile birlikte, vatandaşların şahsi email hesaplarına gönderdiği mail’de, UBER uygulamasını indirip, Sevgililer gününe özel  kalp şeklinde çikolata hediye edeceklerini duyurdu. Lakin uygulamayı indiren vatandaşlar uygulamyı açtıktan sonra çikolata dağıtan UBER araçları görmediklerini belirttiler.

Vatandaşlara gönderilen mail de verilen bilgi şu şekilde.

UberÇikolata:  14 Şubat'ta Uber’den sevgililer günü hediyesi

14 Şubat Sevgililer Günü’nü nasıl geçireceğinizi mi düşünüyorsunuz? Bu yıl bir değişiklik yapın ve Sevgililer Günü’nde ücretsiz UberÇikolata çağırın! İstediğiniz yere güvenli ve rahat bir şekilde gitmenizi sağlayan Uber uygulaması, Sevgililer Günü olan bu Pazar'a özel UberÇikolata hediye ediyor. Uber uygulamasından çağırılabilecek UberÇikolata, sevdiğinizle mutluluğu paylaşmanız için!

UberÇikolata kampanyası stoklarla sınırlıdır ve yalnızca 14 Şubat 2021 tarihinde 11:00-18:00 saatleri arasında faydalanılabilir. Diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. UberÇikolata için verilen siparişler UberTaksi kullanan sarı taksiler ile ulaştırılacaktır.

Mutluluğu UberÇikolata ile paylaşın

İstanbul’da hizmet vermeye başladığı 2014 yılından itibaren, İstanbullular için popüler ve güvenli bir ulaşım seçeneği haline gelmiş ve  Türkiye’de 4,5 milyondan fazla kişi tarafından indirilmiş ve kullanılmıştır. Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evde olduğumuz bu süreçte pandemi sevginizi göstermenize engel olmasın.  Uber uygulaması ile Sevgililer Günü'nde bir kutu kırmızı kalp şeklinde çikolata sipariş edebilirsiniz. UberÇikolata sayesinde sevdiklerinize veya kendinize zahmetsizce çikolata gönderebilirsiniz.

Diye gönderilen mail sonrasında uygulamayı indiren vatandaşların, birçoğundan uygulamayı indirdiklerini ancak hiçbir yerde uygun aracın olmadığını söylediler. UBER  ile çalışan ve çikolata dağıtımı yapan hiçbir taksiler ortalarda yok. UBER in bu aldatmaca ile vatandaşları aldatma yolu ile bir reklam kampanyası yaptığını, uygulamanın ise verildiği saatler içerisinde, hiç kimsenin ulaşamadığını belirttiler.

Haberderin-Özel haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732