TUZLANIN DEMOGRA (F) İK YAPISIMI DEĞİŞTİ ?

2019 yılın’da Tuzlanın Demografik yapısına uymadığı gerekçesi ile , Cumhur Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatı ile görevinden uzaklaştırılmış listelerden çıkartılmıştı. Serhan Kural Başkan Yazıcı’nın Danışmanı oldu!

Yayın: 28 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.04.2021 00:24:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

2019 yılında yerel seçimler öncesi , Ak Parti İl Başkanlığı talimatı ile 1. Sırdan Meclis üyeliğinden ve Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Serhan Kural,  daha sonra ’da Tuzla Belediyesine dışardan danışmanlık yaptığı iddia ediliyordu.  Tuzla Belediyesi eski Teknik Başkan Yardımcısı Serhan Kural, Başkan Şadi Yazıcı, tarafından Tuzla Belediyesine ‘Koordinatör Başkan Danışmanı’ olarak yeniden atandı. Kural, 2019 yerel seçimler öncesi görevinden uzaklaştırılmış ve el çektirilmişti. !!!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın, 2009 - 2019 tarihleri arasında 10 yıl Teknik Başkan Yardımcılığı görevi sonrasında, hakkındaki FETÖ iddiaları sonrasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından görevinden el çektirilerek listelerden çıkartılan Serhan Kural’ın, tekrar belediye personeli olarak göreve başlaması kafaları karıştırıyor. 2019 yerel seçimlerde üzeri çizilmişti.

Hakkında yüzlerce hatta binlerce kez şikâyet olmasına rağmen, eski teknik başkan yardımcısı Serhan Kural’ın, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, tarafından Tuzla Belediyesine Başkan Danışmanı olarak atandığı bilgisini başkan yardımcısı Murat Kant, sosyal medya hesaplarından duyurdu. Serhan Kural’ın, Başkan Yazıcı’nın tensipleriyle “Koordinatör Başkan Danışmanı” olduğu açıklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732