Turuncu kategorideki 2 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, birçok olayın faili turuncu kategoride aranan Eyyüp Alper ve Ahmet Akman adlı 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Yayın: 13 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 13.09.2020 23:42:02
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaştığı bilgide, turuncu kategoride aranan iki teröristi ölü olarak ele geçirdikleri söyledi. Bakan Soylu, "Şehidimizin ve birçok eylemdeki şehitlerimizin kanını yerde bırakmayan silah arkadaşlarından Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Turuncu kategorideki 2 terörist etkisiz hale getirildi

BİRÇOK OLAYDA PARMAKLARI BULUNUYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Bugün şehidimizin şehadetinden sonra Yüksekova'da, birçok olayın failleri; turuncu kategoride aranan Eyyüp Alper ve Ahmet Akman adlı teröristler ölü ele geçirildi. Şehidimizin ve birçok eylemdeki şehitlerimizin kanını yerde bırakmayan silah arkadaşlarından Allah razı olsun" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732