TÜRKBİRKON GENEL BAŞKANI HAKAN AKTÜRK AZERBAYCAN' nın ÜNLÜ İŞ ADAMI YILMAZ OKUKLU'YU ZİYARET ETTİ

TÜRKBİRKON(TÜRK DÜNYASI VE ULUSLARARASI İŞ DÜNYASI YATIRIM BİRLİGİ KONFEDERASYONU) Başkanımız Hakan Aktürk AZERBAYCA' nın ÜNLÜ İŞ ADAMI YILMAZ OKUKLU'YU ZIYARET ETTİ.

Gündem Yayın: 11 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 11.06.2021 00:12:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Azerbaycan Cumhuriyeti Devleti' nin tanınmış İş adamlarından  Yılmaz OKUKLU' ya yapılan bu ziyarette,  İş dünyasının sıkıntıları, Türk Dünyasının birleştirici unsurları, Türk ve Azerbaycanlı İş adamlarının İş ortaklıkları konuşuldu. TÜRKBİRKON GENEL BAŞKANI HAKAN AKTÜRK, değerli İş adamımız  Sayın YILMAZ OKUKLU, gerek TÜRK DÜNYASI' nın gerekse ULUSLARARASI İŞ DÜNYASI' nın sosyal, kültürel, etnik kökenlerine olan yaklaşımı ile siyasi otoritelerin ve iş dünyasının takdirini kazanmıştır. Birlikte daha güçlü bir dostluk birlikteliği adına ve ticari projelerde ortak birliktelik adına güzel projeler üretebilir. Hem ülkelerimizin ekonomik kalkınması adına, hem de kardeş ülkelerin dostluk gelişimi adına büyük bir adım olacaktır. Kendilerine ziyaretimizde ki misafirperverliği ve içten ev sahipliği için teşekkür ederim dedi. TÜRKBİRKON(TÜRK DÜNYASI VE ULUSLARARASI IŞ DÜNYASI YATIRIM BİRLİGİ KONFEDERASYONU)GENEL BAŞKANI AKTÜRK;OKUKLU HOLDİNG YONETIM KURULU BAŞKANI YILMAZ OKUKLU' nun Türkiye'de ve Uluslararası ticaret arenasında  başarılarının devamını dileyerek ziyaret kabulünün kendileri için onur olduğunu dile getirdi dedi. TÜRKBİRKON(TÜRK DÜNYASI VE ULUSLARARASI IŞ DÜNYASI YATIRIM BİRLİGİ KONFEDERASYONU)GENEL BAŞKANI AKTÜRK' e ziyaretinde AZERBAYCAN TÜRKİYE DERGİSİ' nin yönetim kurulu üyeleri ZERNİSAN TURAN;ELMİRA MAMMADOVA;ANNA MİR hanımefendiler ve TÜRKBİRKON BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI SERDAR AKYOL VE PROTOKOL BAŞKANI BİRŞAN GÖKTAŞ da eşlik etti. Karşılıklı hediyeleşmenin ardından ziyaret son buldu.

Haber:Hakan Dikmen

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732