TÜGİAD ANKARA ŞUBESİ EKONOMİ TOPLANTILARI KAPSAMINDA KONUKLAR EKONOMİST AYSUN KARAYTUĞ VE DR. İSMET DEMİRKOL’DU.

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesinin geleneksel hale getirdiği Ekonomi Toplantıları bu yıl 27 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşti.

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 31.10.2021 22:28:16
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

TÜGİAD Ankara Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘’Global Ekonomik Gelişmeler ve Türkiye’ye Yansımaları’’ konulu toplantıda Ekonomist Aysun Karaytuğ ve Dr.İsmet Demirkol Ankaralı iş insanlarıyla buluştu.

Ekonomist Aysun Karaytuğ toplantıda global ekonomik gelişmeleri ve bunların ışığında 2022 yılında Türkiye’yi nelerin  beklediği konusunda bilgi aktarırken, Sayın Dr. İsmet Demikol ise teknolojik yatırımların öneminden bahsetti.

 

Toplantıda soru cevap bölümünün ardından süren keyifli sohbette ekonomistler ve katılımcılar yapılması gerekenleri vurgulayarak görüşlerini anlattılar.

 

Toplantı TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Sayın Zafer Yıldırım’ın Sayın Aysun Karaytuğ ve Sayın Dr. İsmet Demirkol’a sunduğu teşekkür hediyesiyle son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732