Travestiyi hamama götürüp gusül abdesti aldırdılar! Üstüne bir de yemin ettirdiler

Bursa'da 5 şüpheli, aracının önünü kestikleri travestiyi hamama götürüp gusül abdesti aldırdı. Bu anları kayda alan şüpheliler, travestiye "Yemin ediyorum bir daha fuhuş yapmayacağım" diye de yemin ettirdi.

Yaşam Yayın: 01 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2020 13:22:20
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Bursa'da bir travesti ile anlaşan adamın 20 bin lirası ve aracı gasp edildi. Cep telefonu kamerasına, "Bir daha fuhuş yapmayacağım" diye yemin ettirilerek video kaydı yapılan adam, pompalı tüfek zoruyla hamama götürüldü. Gusül abdesti aldırılıp tövbe ettirilen adamın şikayeti üzerine yakalanan biri travesti 5 şüpheli tutuklandı.

RAHATSIZ OLDUKLARINI SÖYLEYİP DARBETTİLER

24 Eylül günü sabaha karşı 04.30 sıralarında Santral Garaj Mahallesinde edinilen bilgiye göre 33 yaşındaki L.G. telefonla 27 yaşındaki travesti V.D. ile anlaşarak aracıyla onu almaya gitti. İkili araçla Soğanlı Mahallesine gitti. Bu sırada V.D. telefon ile 28 yaşındaki S.K'yi arayarak, "Her zamanki gittiğim fabrika caddesine gel" diyerek telefonu kapattı. Aracın önü, elinde pompalı tüfek bulunan A.A. ve beraberindeki C.Y., A.S. ve S.K. tarafından kesildi. Araçta bulunan V.D. ve L.G, diğer araçtan inen dört kişi tarafından, bu mahallede bu tarz olaylardan rahatsız oldukları belirtilerek darp edildi.

Travestiyi hamama götürüp gusül abdesti aldırıp üstüne bir de yemin ettirdiler

YEMİN ETTİRİP VİDEOYA ALDILAR

Şüpheliler, L.G'ye, "Ben herkesten özür diliyorum bu travesti ile birlikte olduğum için", V.D. ise, "Yemin ediyorum bir daha fuhuş yapmayacağım" diye yemin ettirerek bu anları cep telefonuna kaydetti. Şüpheliler S.K. ve V.D'yi olay yerinde bırakıp, L.G'yi kendi aracına bindirerek silah zoruyla bankamatiğe götürdü. Şüpheliler, L.G'nin hesabında bulunan 20 bin lirayı çektirip paraya el koydu.

Travestiyi hamama götürüp gusül abdesti aldırıp üstüne bir de yemin ettirdiler

GUSÜL ABDESTİ ALDIRIP FUHŞA TÖVBE ETTİRDİLER

Şüpheliler, L.G'yi daha sonra havluya saklanmış pompalı tüfekle tehdit ederek hamama soktu. Hamamda yıkandıktan sonra L.G'ye gusül abdesti aldırıp, bir daha fuhuş yapmayacağı konusunda tövbe ettirdiler. L.G.'yi hamamda bırakan şüpheliler, gasp ettikleri araç ve 20 bin lirayla kayıplara karıştı.

200 GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

L.G'nin ihbarı üzerine Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından kurulan özel bir ekip şüphelilerin peşine düştü. Olayların yaşandığı bölgede 200 güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, şüphelilerin V.D., C.Y., A.S, S.K. ve A.A. olduğunu tespit etti. Ekipler, şüphelileri Hürriyet Mahallesindeki ikametlerinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732