Toplantı öncesi flaş açıklama! Sert tedbirler geliyor!

Tüm Türkiye bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan kabine toplantısını bekliyor. Düzenlenecek olan kabine toplantısı öncesinde bir yetkili Reuters’e konuştu. Yapılan açıklamada sert tedbirlerin gündemde olduğu aktarıldı.

Gündem Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 15:17:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sağlık Bakanlığı tarafından her gün güncel veriler açıklanıyor. Son 2 haftada vaka sayılarının 30 bini geçmesi üzerine bugün toplanacak olan kabineden kritik koronavirüs kısıtlamalarının çıkması bekleniyor. Toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün son durumu hakkında Cumhurbaşkanına bilgi verecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı. ( TCCB / Murat Çetinmühürdar – Anadolu Ajansı )

BİLİM KURULUNDAN ÇIKAN KARARLAR

Bilim Kurulu’nun son olarak gerçekleştirdiği toplantısından çıkan kararların kabine toplantısında ele alınacağını belirten yetkili, “Son günlerde koronavirüs vaka sayısı 30,000’in üzerine çıktı. Aşılamaya rağmen son normalleşmeye yönelik kararlardan sonra vaka sayıları maalesef fazla artış gösteriyor. Bazı kararlar alınmak zorunda kalınabilir” dedi.

 

HAFTA SONLARINA YÖNELİK KISITLAMA

Bazı şehirlerde meydana gelen vaka artışının kabul edilebilir seviyenin üzerine çıktığını söyleyen yetkili gelmesi beklenen tedbirlere ilişkin şunları söyledi:

“Koronavirüs haritası güncellenecek. Hafta sonlarına yönelik yine sokak kısıtlamasının yanı sıra Ramazan’a yönelik bazı daha sert tedbirleri de görebiliriz”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732