TKG Otomotiv Grubu şirketleri iletişim ajansını seçti

Otomotiv Tedarik Sanayi metal şekillendirme sektörünün öncü şirketlerinden TKG Otomotiv Grubu şirketlerinin tüm iletişim faaliyetleri; hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

Gündem Yayın: 12 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 12.04.2021 15:55:34
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Otomotiv endüstrisindeki 44 yıllık tecrübesi ve yüzde 100 yerli üretim gücüyle sektörün öncü şirketlerinden TKG Otomotiv Grubu şirketlerinin tüm iletişim faaliyetleri, hizmet verdiği tüm paydaşlarını “sürekli” başarıya taşımayı misyon edinen Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

 

Excel İletişim ve Algı Yönetimi, yeni iş birliği kapsamında TKG Otomotiv Grubu bünyesindeki TKG Otomotiv Bursa, TKG Otomotiv Adapazarı ve Plus Tooling için kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, medya iletişimi, kriz iletişimi, konu ve gündem yönetimi, sosyal sorumluluk yönetimi ve dijital iletişim alanlarında hizmet verecek.

 

Sektörde çeyrek asrı geride bırakan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok başarı ve ödülün de sahibi olarak birçok kuruluş, marka, sivil toplum örgütü ve kamu kurumuna marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri veriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732