TİYATRO SAHNESİNDEN GAİN EKRANINA TAŞINAN ‘METOT’ EKRAN HAYATINA BAŞLIYOR

Semaver Kumpanya tarafından geçtiğimiz 10 sezon boyunca kapalı gişe oynanan ‘Metot’ tiyatro oyunu şimdi mini dizi formatıyla GAİN izleyicisiyle buluşuyor.

Sanat Yayın: 08 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.04.2021 14:54:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Aynı pozisyon için İnsan Kaynakları departmanıyla görüşmeye gelen dört kişinin perspektifinden günümüz iş dünyasının acımasız yönlerini ele alan ‘Metot’ Nisan ayından itibaren Gain’de başlıyor.

 

Hayallerinizdeki işe ulaşmak için ne kadar ileri gidebilirsiniz? Rakiplerinizden bir adım öne çıkabilmek adına nelere katlanabilirsiniz? İnsan kaynakları görüşmelerinde kaç mülakatı psikolojiniz kaldırabilir? Rakiplerinizle mücadele etmeye nereye kadar direnç gösterebilirsiniz? 

 

Köklü bir firmanın yönetici pozisyonu için insan kaynakları departmanıyla son mülakata girmeye hazırlanan dört adayın, sıra dışı iş görüşmeleri üzerinden insan psikolojisine ayna tutan Metot, İspanyol oyun yazarı Jordi Galceran’ın en bilinen metinleri arasında yer alıyor. Ülkemizin köklü tiyatrolarından Semaver Kumpanya tarafından 10 sezon boyunca kapalı gişe oynanan tiyatro oyunu şimdi de ‘mini dizi formatında GAİN’de izleyicilerle buluşuyor.

 

Rakiplerini geride bırakabilmek adına dört beyaz yakalının kendilerinden beklenenlerin ne kadarını gerçekleştirebileceklerini ve arzuladıkları pozisyon için an be an geçirdikleri değişimleri çarpıcı bir şekilde gözler önüne seren kara komedi tarzındaki Metot, günümüz kapitalist sistemine yapılan en güzel eleştirilerden birisi olarak da değerlendiriliyor.

 

Tiyatro sahnesinde Serkan Keskin rejisiyle sergilenen oyun, GAİN ekranlarında da Serkan Keskin’in ilk dizi yönetmenliği ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerinde ise Serkan Keskin’e deneyimli oyuncular Şebnem Hassanisoughi, Mustafa Kırantepe ve Sarp Aydınoğlu eşlik ediyor.

 

Seyirciye kahkaha dolu anlar da yaşatmaya hazırlanan ‘Metot’ Nisan ayından itibaren tüm bölümleri ile GAİN’de!

 

GAİN’de yenilik zamanı! Yepyeni özgün içerikler GAİN Premium’da. 

Kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. GAİN’in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732