Tepki çeken çekiliş! Bisikletleri belediyeye yakın isimler kazandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bisiklet çekilişinde tepki çeken sonuçlar ortaya çıktı. Çekilişi kazananlar arasında genellikle AK Parti ve MHP'ye yakın isimlerin olması ve kamu çalışanları olması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kazananlar listesi, tepkiler üzerine silindi.

Gündem Yayın: 05 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 05.06.2021 23:31:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü için 1 Haziran'da sosyal medya hesabından düzenlediği bisiklet çekilişinin sonuçları açıklandı. Açıklanan listede yer alan 10'u asıl, 5'i yedek olmak üzere 15 isimden 8'inin AK Parti ve MHP'ye yakın isimler ve kamu çalışanları olduğu ortaya çıktı.

"HAKSIZ İTHAMLAR BİZİ ÜZMÜŞTÜR"

Durumun kamuoyunda tepki çekmesinin ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada,"haksız ithamlara maruz kalmak bizleri üzmüştür" denilirken, çekilişin Twitter paneli üzerinden gerçekleştirildiği ve otomatik olarak sonuçlandığı kaydedildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden tepki çeken çekiliş! Bisikletleri AK Parti ve MHP'ye yakın isimler kazandı

TEPKİLER GELİNCE PAYLAŞIM SİLİNDİ

Öte yandan sosyal medya üzerinden tepkiler artınca belediyenin hesabından duyurulan kazanan isim listesi paylaşımı da silindi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden tepki çeken çekiliş! Bisikletleri AK Parti ve MHP'ye yakın isimler kazandı

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732