Temizlik İşleri Müdürlüğümüz Bir Neferini Kaybetti

Temizlik İşleri Müdürlüğü neferlerinden, Eyüpsultan için canla başla çalışan, hizmet üreten isimsiz kahramanlardan Musa Kazan, yakalandığı Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Yaşam Yayın: 19 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.11.2020 17:06:21
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Musa Kazan’ın vefat haberi tüm Eyüpsultan Belediyesi ailesini acıya boğdu.

 53 yaşında, evli ve 5 çocuk sahibi olan Musa Kazan, 14 yıldır Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışıyordu. Mesai arkadaşları tarafından çok sevilen Kazan, işini severek yapıyordu.

 O da diğer tüm Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları gibi, gece gündüz demeden, yılmadan, usanmadan Eyüpsultan’ın temizliği, Eyüpsultanlıların sağlığı için hizmet veriyordu.

Çalışma şartları ne kadar zor olsa da “Eyüpsultan’a Hizmeti Seviyorum” prensibiyle hizmet üreterek Eyüpsultan’ın hizmetkarı olma gururunu yaşıyordu.
 

 Çalışma arkadaşımız Musa Kazan'a Allah'tan rahmet, tüm ailesine, Eyüpsultan Belediyesi ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732