Tekme ve yumruklar havada uçuştu! Kadınların PlayStation 5 kavgası kamerada

Yoğun talep gören oyun konsolu PlayStation 5 için ABD'deki bir mağazada 2 kadın arasında kavga yaşandı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Dünya Yayın: 23 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.12.2020 14:41:14
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Tanıtımı 12 Kasım'da yapılan ve oyun tutkunlarının yüksek talebi nedeniyle "yok satan" PlayStation 5, ABD'de ortalığı birbirine kattı.

SATIN ALABİLMEK İÇİN İKİ KAT PARA ÖDÜYORLAR

PlayStation 5'in Xbox Series X ve S'den daha fazla sattığı belirtiliyor. Söz konusu oyun konsolunu bulmakta zorlanan oyuncuların, cihazı yabancı ülkelerden satın alabilmek için neredeyse iki kat daha fazla ödeme yaptığı konuşuluyor.

 

SAÇ SAÇA KAVGA ETTİLER

Hal böyle olunca ABD'de bir teknoloji mağazasında, PlayStation 5 sırasında gerilim yaşandı. Mağazadaki iki kişi, konsol için kavgaya tutuştu. Yumruk ve tekmeli kavgada olaya karışanlardan biri, aldığı darbeler yüzünden bir süre yerden kalkamadı. O anlar, mağazadaki başka biri tarafından saniye saniye görüntülendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732