TEK MAAŞLI EBB PERSONELİ DEFİNE AVINDA

Erzurum Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının Büyükşehre ait iş makineleri ile define avı cesur muhtarın ihbarı ile son buldu.

Gündem Yayın: 03 Kasım 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.11.2021 02:55:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Erzurum Yakutiye İlçesine Bağlı Güzelova (Tufanç) Köyün’de bir gece ansızın gerçekleşiyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye personellerinden, içlerinde yöneticilerinde olduğu personelin, Erzurum Büyükşehir Belediyesi İş makineleri ile define avına çıkan, personeli açığa alınıp kiminin ise işine son verildiği iddia ediliyor. Personelin bu aç gözlülüğü, EBB den çifte maaş alamayınca define avına’ mı çıktı düşüncesini akıllara getirdi.

İddialara göre olay önceki gece saat 02.00 sıralarında Yakutiye İlçesi’ne bağlı Güzelova (Tufanç) Köyü’nde gerçekleşiyor.

Gözleri dönmüş bir grup, vinç, kamyon ve arazi araçlarıyla köy mezarlığına geliyor.

Mezarlığın hemen girişinde üzerinde eski bir yazı olan yaklaşık 300 yıllık bir taşı yerinden çıkarıp, kırıyorlar.

Mezarlıkta yaşanan talanı sabahın erken saatlerinde köy muhtarı Harun Köse fark ediyor. Jandarmayı arayan cesur Muhtarın şikayeti ile kısa sürede hepsi gözaltına alınıyor. Haberimizin gelişmeleri ile ilgili devamı yetkililerden gelecek cevap ile tüm ayrıntıları kamu oyu ile paylaşacağız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732