TCDD açıkladı: 6 Eylül’den itibaren başlayacak

Gündem Yayın: 01 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 01.09.2021 18:10:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçişleri Bakanlığı‘nın 81 il valiliğine gönderdiği PCR testi konulu genelgeyle 6 Eylül’den itibaren aşı olmayanlara negatif PCR test sonucu gösterme zorunluluğu uygulanacak. Buna göre, şehirler arası trenlerde seyahat edecek yolcuların da aşı kartlarını veya 48 saat içinde yaptırılan negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmeleri gerekliliği var. Bu kapsamda bir açıklama da Devlet Demiryolları Taşımacılık Genel Müdürü Hasan Pezük’ten geldi.

Hasan Pezük, koronavirüs tedbirleri kapsamında 6 Eylül tarihinden itibaren trenlerde aşı kartı ve PCR testi zorunluğu uygulamasının başlatılacağını anımsattı.

 

Pezük, “Şehirler arası trenlerde seyahat edecek yolcularımızın aşı kartlarını ya da 48 saat içinde yaptırılan negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmeleri gerekmektedir” dedi.

“Salgınla mücadelede başarılı olmak ancak hepimizin duyarlı olması ile mümkündür” diyen Pezük, yolcuların tedbirlere uymalarını rica etti.

TCDD Taşımacılık olarak gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732