Tapu Müdürlüğü İle Belediye Arasında Protokol

Çat’ta vatandaşların teknolojinin nimetlerinden etkin biçimde yararlanabilmesi için önemli bir adım atıldı. Çat Belediyesi ile Çat Tapu Müdürlüğü arasında emlak değerlerinin güvenli elektronik alınması protokolü imzalandı.

Yayın: 17 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.03.2021 15:36:53
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Protokol hakkında açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, ‘’İmzalanan protokole göre iki kurum arasındaki emlak beyan değeri işlemleri artık elektronik ortamda gerçekleşecek. Tapu işlemleri sırasında istenilen emlak beyan değeri almak için vatandaşlarımız belediyemize gelmeden elektronik ortamda işlemlerini yapabilecekler. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yeni geçilen uygulama ile tapu harcına esas olmak üzere talep emlak beyan değerlerinin elektronik güvenli ortamda alınabilmesinin önü açıldı. Bu konuda vatandaşlarımızın iş yükünü azaltmak, zaman tasarrufu sağlamak için Çat Tapu Müdürlüğümüz ile protokol imzaladık. İlçemize hayırlı olsun’’dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732