Süt toplama merkezinde akıl almaz görüntüler! Kazanın içine girerek süt banyosu yaptı! Benefit Süt Toplama Merkezi hangi firmalara süt veriyor?

Son dönemde sosyal medyada akıl almaz görüntüler gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medya uygulamalarından biri olan TikTok'ta çekilen bir görüntü, tüm Türkiye'yi resmen ayağa kaldırdı. Çekilen görüntülerde, Konya'da olduğu öğrenilen süt toplama merkezindeki bir çalışan, süt kazanlarının içine girerek banyo yaptı, üstüne bir de görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Bunun üzerine vatandaşlar, Benefit Süt Toplama Merkezi'nin hangi markalara süt verdiğini araştırmaya başladı.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 05.11.2020 19:36:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Konya'da bulunan Benefit Süt Toplama Merkezi'nde çekilen ve kısa süre içerisinde sosyal medyada bomba etkisi yaratan görüntüler, herkesi şoke etti. Vatandaşlar, çekilen görüntüleri, sosyal medyada paylaşmaya devam ederek, halk sağlığıyla nasıl oynandığına dair binlerce paylaşım yapmaya başladı. Peki, Konya'da bulunan süt toplama merkezi hangi firmalara süt veriyor?

SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Www.kamupersoneli.net olarak elde ettiğimiz bilgiye göre sosyal medyada infial yaratan görüntülerin Konya'da bulunan Benefit Süt Toplama Merkezi'nde çekildiği ortaya çıktı. Görüntüleri, fabrikada çalışan bir kişinin süt dolu kazanına girerek banyo yaptığı görüntüler ise TikTok uygulamasında "ugurrturgut" isimli bir hesap üzerinden paylaşıldı. Paylaşım yapılması sonrasında, görüntüler tepki uyandırınca, kısa sürede gündemde bomba etkisi yarattı.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Görüntülerin kısa süre içerisinde gündem olmasından sonra Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık açıklamasında Konya'da bulduğu belirtilen süt toplama fabrikasında çekilen görüntülerle ilgili ekiplerin yönlendirildiği ve gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

FİRMA YASAL İŞLEMLERİ BAŞLATACAĞINI DUYURDU

Konu ile ilgili Benefit Firması ise sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak, görüntülerden dolayı üzgün olduklarını, ilgili kişinin iş ahdinin iptal ediği ve gerekli olan yasal işlemlerin başlatılacağını açıkladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732