Şüphesiz ki bu hizmet en az TÜRK'E düşman olanlar kadar cesur yüreğe sahip TÜRK EVLATLARININ sorumluluk bilinciyle var olacaktır!

Başkan Şimga Tek derdi Tek sevdası vatan, millet ve bayrak olan her kişi, kurum ve STK’ları tek çatı altında toplanmaya davet etti

Gündem Yayın: 08 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.07.2021 14:48:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Başkan Şimga Tek derdi Tek sevdası vatan, millet ve bayrak olan her kişi,  kurum ve STK’ları tek çatı altında toplanmaya davet etti

 

 

 

Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanı Sayın Fatih Şimga ‘’Ben Siyaset gözetmeden ve konuşmadan, Devlet Büyüklerime her daim Türk töresine yakışan edeple bakarak  Türk Milletine hizmet etmek istiyorum ve bu özelliklerin hepsini taşıyorum, sözümden dönmeyecek kadar şeref sahibiyim vatan sevdalısıyım diyen tüm vakıfları, dernekleri, STK’ ları, vatansever Türk evlatlarını Devletime ve Milletime hizmet etmek için TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI çatısı altında toplanmaya, bir olmaya davet ediyorum!’’ dedi

 

 

 

Bu Vatan çelik gibi iradeli, mecnun kadar sevdalı, Ulubatlı kadar yürekli, gökyüzü kadar yüce gönüllü, yeryüzü kadar sabırlı ve cömert, güneş ve yağmur kadar adil, ana yüreği gibi merhametli, bileği bükülmez yiğitlerin varlığıyla kurulmuş, yücelmiş ve korunmaktadır!

Bu gerçeklikle; Yüce Vatanımıza, Kutlu Devletimize hizmet etmeye ant içmiş baş koymuş Türk Milli Kuvvetler Vakfı; en uçtan en tepeye kadar tüm neferleriyle bu özellikleri taşıyanlardan oluşmuştur! Olmayanlarda kabul edilmemekte veya zaman içinde azledilmektedir.

 

Bu kutlu yol dilde değil gönülde Turan sevdasını taşıyamayanlara, çilesini çekmeyip edebiyatıyla büyümeye çalışanlara ağır gelir! Öyle ağır gelir ki bizimle yürüyemezler isteseler de yapamazlar...

Adalet isteyen adil olmalı, Hak isteyen Hakkaniyetli olmalı, Özgürlük isteyen zalim olmamalı ki bu kutlu yol ona ağır gelmesin, dilinden çıkan gönüllerde yer bulsun!

 

Tümkuv çok  yenidir daha dün kurulmuştur lakin tüm cihanın dikkatini celp etmiş yüreği Türk sevdasıyla dolu olanların takdirini kazanmıştır kazanmaya da devam etmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Ben Siyaset gözetmeden ve konuşmadan, Devlet Büyüklerime her daim Türk töresine yakışan edeple bakarak  Türk Milletine hizmet etmek istiyorum ve bu özelliklerin hepsini taşıyorum, sözümden dönmeyecek kadar şeref sahibiyim vatan sevdalısıyım diyen tüm vakıfları, dernekleri, STK’ ları, vatansever Türk evlatlarını Devletime ve Milletime hizmet etmek için TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI çatısı altında toplanmaya, bir olmaya davet ediyorum!

 

Şüphesiz ki bu hizmet en az TÜRK'E düşman olanlar kadar cesur yüreğe sahip TÜRK EVLATLARININ sorumluluk bilinciyle var olacaktır!

 

YÜCE TÜRK MİLLETİNE ARZ EDERİM.

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI FATİH ŞİMGA...

Haber: Hakan Dikmen

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732