SON PİŞMANLIK FAYDA ETMİYOR.

Erzurum İlçesi Çat Belediye Başkan yardımcısı Muhammet Mazhar Özdemir’den şok iddialar.

Yayın: 22 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 22.01.2021 04:01:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Erzurum Çat İlçe Belediyesin ‘de Başkan yardımcılığı görevin ‘de olan Muhammet Mazhar Özdemir ‘den şok iddialar. Özdemir Görev yaptığı belediye Başkanı ile ilgili kamuoyunun dikkatine diyerek birçok gazeteciye gönderdiği email’de şu ifadelere yer veriyor.

(Cumhur İttifakı adayı olarak Erzurum ili Çat ilçesinde Belediye Başkanı olan Melik Yaşar, ne Ak Parti'nin ne de Milliyetçi Hareket Partisi'nin parti programına ve ilkelerine uymayan; eş-dost-akraba ve organize çıkar gruplarından müteşekkil Devlet tanımaz, despot, dediğim dedik gayrı meşru düzenle Belediye'yi yaklaşık 2 yıldır yönetmektedir.) sayın özdemir ‘in bu iletisinin akabinde Haber Derin gazetesi  olarak, belediyeden aldığımız bilgi doğrultusunda bu iddialar yalanlanmıştır. Ve aslı olmadığı ifade edilmiştir.  Sayın özdemir ; yapmış olduğu iddiaların ispatı ile mükellef olup, kamuoyu ile paylaştığı bu iddiasını, belgeleri ile bizlerle paylaşmasını ve kamunun, içini rahatlatması gerekmektedir.

Ve kendisinin, mevcut görevinden istifa ettiğini, beyan eden sayın özdemir’in, görevde bulunduğu süreç içerisinde, Belediye Başkanı Melik Yaşar ‘ın eş,dost,akraba ,despot, gayrimeşru , yaptığı iddiası, sayın özdemir’in , iddia ettiği gibi yolsuzluk yaparak, devleti zara uğrattığı anda neden, bugün ki yapmış olduğu açıklamayı,  o anda yapmadığının cevabını vermeli. Tüm Erzurum Halkının içine su serpmesi gerekmektedir. (Aksi halde yapılan yolsuzluğa, kendisinin de ortak olduğunu gösterir.)

Muhammet Mazhar Özdemir ‘in beyanatı alttadır.

Mazhar Özdemir

21 Oca 2021 12:58 (14 saat önce)

Cumhur İttifakı adayı olarak Erzurum ili Çat ilçesinde Belediye Başkanı olan Melik Yaşar, ne Ak Parti'nin ne de Milliyetçi Hareket Partisi'nin parti programına ve ilkelerine uymayan; eş-dost-akraba ve organize çıkar gruplarından müteşekkil Devlet tanımaz, despot, dediğim dedik gayrı meşru düzenle Belediye'yi yaklaşık 2 yıldır yönetmektedir.

İlkokul çağlarımdan bu yaşıma kadar mensubu olmaktan gurur duyduğum ülkücü hareketin öğretileriyle yetişmiş bir kamu personeli olarak; Belediye'deki tüm hukuksuzluk ve yolsuzlukları Savcılık Makamına şikayet etmeme rağmen; bugüne kadar şahsımı itibarsızlaştırmak ve olayı örtbas etmek isteyenlere cevaben, kurulan bu gayrı meşru düzenle Devletimizi kamu zararına uğratan, insanlarımızın canını hiçe sayan ar damarı çatlamış bu illegal organize zihniyetle daha etkin ve rahat mücadele edebilmek adına, 27 yıldır Devletime sadakatle yürüttüğüm memuriyetimi sonlandırmamın gerekli olduğu kanaatine vardım. Bugün itibariyle Belediye Başkan Yardımcısı vazifemden feragat ederek emekliye ayrılıyorum.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Muhammet Mazhar Özdemir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732