Son 24 saatte 3 kadın öldürüldü!

Türkiye'de bir günde 3 kadın cinayeti işlendi. İstanbul'da akademisyen Aylin Sözer, Kemal Delbe isimli erkek tarafından, Malatya'da Selda Taş evli olduğu Mehmet Taş tarafından, Gaziantep'te Vesile Sönmez ise oğlu Uğur Dönmez tarafından öldürüldü.

Gündem Yayın: 29 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 29.12.2020 21:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kadın cinayetleri, kadına yönelik şiddet ve istismar haberleri her geçen gün artarken son 24 saatte Türkiye'de 3 kadın, erkekler tarafından öldürüldü.

AYLİN SÖZER YAKILARAK ÖLDÜRÜLDÜ

İstanbul Maltepe'de yaşayan öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer, eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Kemal Delbe isimli erkek tarafından boğazı kesilerek ve yakılarak öldürüldü.

Türkiye'de son 24 saatte 3 kadın öldürüldü

SELDA TAŞ BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Malatya'da yaşayan Selda Taş, evli olduğu ve çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu öğrenilen Mehmet Taş isimli erkek tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Türkiye'de son 24 saatte 3 kadın öldürüldü

 

 

VESİLE DÖNMEZ BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Gaziantep'te yaşayan Vesile Dönmez, şizofreni hastası olduğu iddia edilen oğlu Uğur Dönmez tarafından pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.

Akşam saatlerinde annesi Vesile Dönmez'i rehin aldı. Silah sesini duyanların ihbarının ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kendisini eve kitleyen Dönmez polis ekiplerinin uzun süren uğraşlarının ardından teslim oldu. Uğur Dönmez, gözaltına alınırken Vesile Dönmez'in başından vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

 

Türkiye'de son 24 saatte 3 kadın öldürüldü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732